dissabte, 13 de maig del 2017

El KH-7, el millor d’Espanya

Els de Bernat Barbany s'imposen al Barça en semifinals i a l'Alcobendas en la final

El juvenil masculí del KH-7 BM Granollers va tancar, aquest cap de setmana, una temporada per emmarcar; primer es va proclamar campió de Catalunya en vèncer el FC Barcelona Lassa en la final (24-25). Després es va classificar per la fase final del Campionat d'Espanya en una fase sector en què va guanyar els tres partits, i finalment, aquest cap de setmana, va tornar a derrotar els blaugrana en les semifinals (26-23) i posteriorment va derrotar el BM Alcobendas (26-25) en la final.
L'Alcobendas va dominar el marcador des del començament, amb avantatges que van oscil·lar entre un i tres gols fins arribar al descans amb un 12-14 favorable a l'equip madrileny. Durant la segona meitat la tònica va ser la mateixa, amb un màxim desavantatge pels granollerins de quatre gols (18-22) al minut 46. Als últims deu minuts però, un parcial de 5-0 va permetre als granollerins passar del 20-23 al 25-23. L'Alcobendas va empatar a 50 segons del final, Sergi Franco va fallar un penal, l'Alcobendas va cometre falta en atac en l'última acció i Dani Navarro, des de l'extrem i a dos segons del final, va fer el gol de la victòria i d'un títol que és el tercer per aquesta generació de jugadors. Els de Bernat Barbany ho van ser en categoria infantil, fa quatre anys, amb Ricard Parera d'entrenador, i van repetir, fa dos anys com a cadets, amb Aleix Caussa com a tècnic.

Jugadors i tècnics del juvenil del KH-7 BM Granollers posen amb les medalles i el trofeu que els acrediten com a campions (Fotografia: BM GRANOLLERS)
Publicat el 8 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)