dijous, 27 d’abril del 2017

El Mollet trenca una ratxa de cinc derrotes seguides amb una victòria a domicili

El CF Mollet UE va aconseguir trencar la dinàmica negativa en la qual es trobava immers –cinc derrotes consecutives– amb una clara victòria al camp del Ripollet. Llobet, Masip i Jandro van ser els autors dels gols que van portar l'equip de David Ortiz a la victòria per 0 gols a 3 i que els fa pujar fins el setè lloc.
Els d'Ortiz van encarrilar el partit ben aviat amb el gol de David Llobet al minut cinc; Arroyo va fer una passada llarga i Llobet, més llest, va aprofitar el malentès entre la defensa i el porter Llaveria per marcar de vaselina. La primera part, però, va tenir poc futbol i molta brega, amb una sola ocasió pel Ripollet –remat desviat d'Iván Peralta al minut 18– i una altra del Mollet, també de Llobet, que no va encertar a rematar una bona centrada de Chipi al minut 39.

Jandro, Arroyo i Édgar -d'esquerra a dreta- celebren el tercer gol aconseguit pel mateix Jandro al minut 83 (Fotografia: JOAN TURA)
El Ripollet va fer un pas endavant en la represa, intentant buscar l'empat –té el descens a tocar i pot veure's immers en els descensos no compensats– però va ser el Mollet qui va aconseguir el 0-2, al minut 69; Juan Pérez va fer efectiu un llançament des de la cantonada i després d'una sèrie de rebots, Masip va fer una rematada acrobàtica que va anar al fons de la xarxa. Aquest gol va fer que el Ripollet s'enfonsés definitivament i al minut 83 Jandro va aconseguir un gran gol per rematar la feina amb un xut des de 30 metres.

Publicat el 24 d'abril de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)