dimecres, 29 de març del 2017

L’Esport Club cau contra un líder que no demostra tal condició

L'equip d'Albert Cámara reclama falta a Joel en la jugada del gol, al minut 86
Xavi Mas

El líder Olot es va endur els tres punts del camp del carrer Girona en una de les poques ocasions de gol de què va disposar, a quatre minuts del final i en una jugada en què els granollerins van reclamar una falta a Joel que l'àrbitre no va assenyalar. Amb 11 contra 11 hi va haver poques rematades entre els tres pals i, quan el Granollers es va quedar amb 10 homes per l'expulsió de Ricky, va aguantar bé la inferioritat. Una derrota injusta vistos els pocs mèrits que va fer l'equip de Ramon Maria Calderé, que no va demostrar per res la seva condició de líder indiscutible.
La primera ocasió clara del partit va ser per a l'Esport Club, en una mala rematada de cap d'Español, a centrada de Ricky, i la més perillosa, al minut 44, també a peus d'Español; després d'un canvi d'orientació de dreta a esquerra, Cristian la va deixar enrere i en curt per a Español, que va engaltar una volea tal com venia en cursa però que va aturar el porter de l'Olot. Per la seva banda, el màxim perill per part dels de Calderé va arribar dels peus de Dembo, que va aconseguir un parell o tres de bones internades per la banda esquerra però les seves centrades no van trobar mai rematador.

Àlex Español -en la imatge, pressionat per Robles- va tenir les dues ocasions més clares de gol de tot el partit (Fotografia: TONI TORRILLAS)
EXPULSIÓ DE RICKY I GOL AMB POLÈMICA
Calderé va pujar línies en tornar dels vestidors, amb una línia de tres al darrere que els granollerins van intentar trencar per velocitat als primers minuts amb pressió alta i després de recuperació –sense gaire èxit–. Sense massa a destacar –un xut de falta de Sergio Álvarez aturat per Santaló com a única jugada de perill–, al minut 64 va arribar l'expulsió de Ricky, en una pilota dividida que l'àrbitre va assenyalar com a falta i targeta –la segona–. Cámara va reestructurar l'equip amb l'entrada d'Héctor al mig del camp en el lloc de Cristian. L'equip va aguantar bé la posició i l'Olot no semblava crear perill, però al minut 86 Oriol Santos va provar un xut que va refusar com va poder Santaló. La pilota va quedar morta a l'àrea, Santos va empènyer per darrere Joel, que tenia guanyada la posició, i la pilota li va arribar a Quique. Aquest, tot sol, va xutar amb l'esquerra, ajustat al pal, per fer l'únic gol del partit. Als quatre minuts restants i als quatre d'afegit, més cor que cap i ni una ocasió.

Els protagonistes

Publicat el 27 de març de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada