dissabte, 25 de març del 2017

El Mollet perd el primer partit de la temporada al Germans Gonzalvo

Xavi Mas

El Mollet va deixar escapar un partit que tenia controlat a l'inici de la segona part, amb el segon gol obra de Marc Masip, i va acabar perdent per 2 a 3 davant el Martinenc, una derrota que suposa la primera de la temporada al Germans Gonzalvo i la quarta de la temporada. El gol de la victòria del Martinenc va arribar a tres minuts del final.
El Mollet va començar dominant i creant perill, i ben aviat va arribar el primer gol; en un servei de banda, la pilota va arribar a l'àrea del Martinenc, Antonio, enmig d'un garbuix de cames, va xutar, el porter Barragán va refusar el xut i Yele, al límit de l'àrea petita, va recollir el refús per rematar de cap al fons de la porteria.

El davanter Marc Masip, en la imatge pressionat per dos jugadors del Martinenc, va ser l'autor del 2 a 0 (Fotografia: JÚLIA RIU)
Després de la lesió del debutant Aleix Domínguez, que va haver de ser substituït al minut 25, van arribar dues ocasions clares de Yele –la primera va sortir massa creuada i la segona la va refusar Barragán– i una d'Antonio en un xut de falta que va sortir massa alt. El tècnic del Martinenc va fer dos canvis abans del descans i això va ser el detonant del canvi de tendència al partit.
El gol de Masip al primer minut de la represa va ser un miratge, perquè el Martinenc, de mica en mica, va anar apropant-se a la porteria molletana amb passades llargues buscant Roland Garrós o l'alçada de Ferran Alabau. Va ser precisament el primer qui va fer el 2-1 poc després del gol de Masip i l'empat pocs minuts després. Quan tot semblava que acabaria en empat, Ruiz, de falta directa, va fer el 2 a 3 definitiu aprofitant la mala col·locació de Flores i de la tanca.