dimecres, 14 de desembre del 2016

El Felmar BM La Roca es complica la vida davant el cuer

L'equip de Dani Lara erra sis penals i es queda curt en la remuntada a la segona part
Xavi Mas

El Felmar BM la Roca tenia una bona oportunitat, davant el cuer OAR Gràcia Sabadell, de sumar la tercera victòria de la temporada i, de retruc, allunyar-se de la zona de descens però va fallar massa ocasions clares de gol i això, al final, els va comportar perdre per un sol gol (21-22) davant un rival que encara no sabia què era guanyar –havia perdut els 12 partits jugats fins ara–. L'equip no va fer un bon inici de partit i per culpa d'això es va veure obligat a anar sempre a remolc. La millora a l'inici de la segona part, però, va perdre la continuïtat just quan l'equip tenia l'opció d'empatar i després l'OAR Gràcia va agafar un marge que les roqueroles no van poder eixugar.
Els gols d'Irene Garcia –tant en penetracions fins als sis metres com en els llançaments exteriors– i de Clàudia Ruiz van situar l'OAR Gràcia amb quatre gols de marge massa aviat (4-8, minut 14). Des de la defensa i amb una mica més d'encert ofensiu l'equip de Dani Lara va fer un petit repunt que va ser com un miratge en un desert;  els gols d'Ana Redondo, Glòria Blancafort i una aturada de Clàudia Fonseca van permetre al Felmar BM la Roca posar-se a dos gols (6-8), però aquest repunt no va tenir continuïtat en un equip que va veure com l'OAR es tornava a escapar al marcador –de sis gols en arribar al descans– i com aconseguia marcar només a través de la clarividència d'Agnès Ribas –la portera de l'OAR, Amanda Riera, també hi va tenir molt a veure amb les seves grans intervencions.
MANCA D'ENCERT DES DELS SET METRES
Un dels aspectes que va passar factura a l'equip de Lara van ser els errors des dels set metres; fins a nou llançaments de penal va tenir l'equip per intentar apropar-se al marcador, però dels nou en va fallar sis. No obstant això, l'equip va millorar en defensa, Fonseca va treure algunes pilotes i l'OAR va estar més de 14 minuts sense marcar. De l'11-17 es va passar a un ajustat 16-17 però sense arribar a empatar. L'OAR es va tornar a escapar de quatre gols i l'intent de remuntada final es va quedar curt per la manca d'encert.

Les protagonistes

Publicat el 12 de desembre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada