dimecres, 16 de novembre del 2016

El CB Mollet talla la ratxa de dues derrotes

Els d'Àlex Terés es mostren molt superiors a l'Andorra B
Xavi Mas

El Recanvis Gaudí CB Mollet va aprofitar la visita d'un dels cuers de la competició, el Morabanc Andorra B, per refer-se de les dues últimes derrotes i ho va fer davant d'un espectador d'excepció: Aíto García Reneses, considerat un dels entrenadors més prestigiosos del bàsquet espanyol, i que va ser present a les grades del municipal de Plana Lladó. La victòria dels homes d'Àlex Terés es va decidir a la primera meitat, arribant al descans amb 20 punts de marge (43-23).
L'equip molletà va dominar completament la primera part, marcant diferències al segon quart. El 23-16 del primer quart va tenir continuïtat en un segon període en què, a més, van aturar l'atac del filial andorrà, que va estar molts minuts sense aconseguir cistella –parcial de 13-0 per passar del 27-21 al 40-21.

El pivot Albert Griso va ser el màxim encistellador del partit amb 21 punts (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
A la segona part els andorrans van incrementar el to defensiu i van millorar en atac per l'encert de Maric, però això els va resultar insuficient per recuperar una diferència que va arribar a ser de 24 punts (64-40) a l'inici de l'últim quart.