dijous, 6 d’octubre del 2016

Nova lliçó de joc i efectivitat de l’Esport Club Granollers

Àlex Gil lidera la segona golejada consecutiva dels de Cámara, que es relaxen al final
Xavi Mas

L'Esport Club Granollers va repetir diumenge, contra el Palamós, la mateixa exhibició de joc i efectivitat que ja li havia permès golejar el Castelldefels la setmana passada (4-1). Liderats novament per un Àlex Gil incommensurable, els d'Albert Cámara van golejar sense pietat un Palamós que a la segona part va arriscar amb una defensa de tres i en va sortir escaldat. 
El 6-0 amb què es va arribar als últims cinc minuts era un resultat curt, que es va escurçar més en dos últims minuts de desconcert granollerí que el Palamós va aprofitar per maquillar el resultat.
Els granollerins van sortir amb empenta i pressionant molt amunt; al minut dos va arribar el primer avís dels de Cámara i al minut quatre una excel·lent passada d'Àlex Gil per Cano, dins l'àrea, va acabar en el primer gol del partit. Aquest gol va esperonar el Palamós, que va dominar durant uns minuts el joc i va disposar de dues bones ocasions per empatar que el porter granollerí Víctor Manuel Colchero –nou fitxatge procedent del Júpiter– va evitar.

El jugador de l'Esport Club Granollers Diego Carrillo cau després de superar el porter del Palamós i marcar el 3 a 0                 (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
Els granollerins, passat aquest petit tràngol, van tornar a controlar el joc, sortint bé des del darrere, recolzant-se bé amb el mig del camp i buscant trencar amb algunes passades llargues per la velocitat de Carrillo i Roland per les bandes. Fruit de mantenir la pressió va arribar el segon gol; Àlex Gil va pispar-li la cartera a Cornellà al mig del camp, va obrir per Carrillo i aquest, amb un xut de rosca ajustadíssim al pal llarg, va aconseguir un gran gol.

ÀLEX ESPAÑOL REVOLUCIONA EL JOC OFENSIU

L'entrada d'Àlex Español a l'extrem esquerre va ser la punta de llança del recital ofensiu granollerí a la segona part. Al minut 55 un canvi d'orientació molt llarg d'ell per Carrillo va suposar el 3-0 després que aquest últim superés amb un toc subtil la mala sortida del porter Solé. El Palamós havia sortit en la represa amb un 3-4-3 i va ser un autèntic suïcidi perquè poc després –minut 63– una bona jugada col·lectiva de l'Esport Club va acabar amb una centrada de Valls i una espectacular rematada de xilena d'Àlex Gil per fer el quart. El mateix Gil va ser l'artífex de la centrada del 5-0, obra de Joel al 68 i, en ple recital, una gran badada defensiva del Palamós la va aprofitar Cano per fer el 6-0.
Als últims minuts Cámara va treure del camp Èric Martínez –va sortir coix–, els jugadors es van despistar i en un parell d'errades de marcatge seguides van encaixar dos gols, el primer per un penal comès per Sergi Valls.
El club va anunciar també el fitxatge de l'exdavanter del Cerdanyola Javi Sánchez.

Els protagonistes

Publicat el 3 d'octubre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada