dijous, 29 de setembre del 2016

Àlex Gil, protagonista en la golejada de l’Esport Club

Diego Carrillo debuta marcant el 3-1 en un partit en què els granollerins remunten un 0-1

Xavi Mas

El cervell al mig del camp de l'Esport Club Granollers, Àlex Gil, va ser l'autèntic desllorigador d'un partit que s'havia complicat amb el gol del Castelldefels al quart d'hora de joc. El migcampista va ser l'autor del 2-1 i de les seves botes en van sortir les jugades de l'empat a un, el 3-1 i el 4-1. A la primera meitat cap dels dos equips va saber imposar el seu joc i es va poder veure poc futbol –els gols van arribar tots a pilota aturada– però a la segona, impulsats pel gol matiner d'Àlex Gil, els de Cámara van ser amos i senyors del joc i van disposar d'ocasions molt clares per haver acabat golejant. Una victòria que situa els granollerins a mitja taula, amb vuit punts –dues victòries, dos empats i dues derrotes.
A la primera meitat les aproximacions a les àrees van ser escasses –un parell de centrades a l'àrea per part granollerina i una rematada del Castelldefels dins l'àrea que va anar massa alta– amb el perill arribant a pilota aturada; el Castelldefels es va avançar al minut 12 amb un gran gol de Jairo, de falta directa, aprofitant que la tanca defensiva no estava ben col·locada. Al minut 37 va ser Contreras qui va fer estirar Iván Fuentes amb un altre xut de falta que va sortir fregant el travesser, i al minut 44 l'Esport Club va empatar; també d'una falta lateral, que va penjar a l'àrea Àlex Gil i que va rematar impecablement Sergi Valls avançant-se a la defensa visitant.

El central de l'Esport Club Fran Fuentes intenta rematar de cap obstaculitzat pel jugador del Castelldefels Jairo (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
DIEGO CARRILLO DEBUTA AMB GOL
A la segona part els de Cámara van marcar ben aviat i van dominar cada vegada més el partit; al minut 49 una gran jugada de Carrillo va acabar amb una centrada a l'àrea, on Cano, de cap, la va deixar enrere per a l'arribada d'Àlex Gil, que no va perdonar. Al 51 i al 53 Alejandro i Sergi Valls van poder ampliar el marcador; el gol es veia venir i va arribar al minut 61; Àlex Gil es va desfer de dos contraris amb una regat al mig del camp, va fer la passada a l'espai veient la desmarcada de Diego Carrillo i aquest, que debutava, va picar la pilota suau per damunt la sortida del porter Martín. Quatre minuts després, Gil va fer una nova passada a l'espai per a Carrillo, a qui Garcia va agafar de la samarreta. Cano va fer el definitiu 4-1 des del punt de penal.
EL PORTER CARLES SANTALÓ, ÚLTIM FITXATGE 
El club va anunciar aquesta setmana la incorporació del porter procedent del juvenil de Divisió d'Honor del Girona, Carles Santaló, que diumenge ja es va asseure a la banqueta contra el Castelldefels.

Els protagonistes

Publicat el 26 de setembre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada