dimecres, 2 de desembre del 2015

Primera derrota a casa d’un Mollet que, malgrat tot, es manté líder en solitari

En un partit en què les ocasions de gol van escassejar, el Mollet va patir la primera derrota al municipal Germans Gonzalvo davant un Martinenc que es va endur la victòria gràcies a un llançament de penal. Aquesta primera derrota a casa –la segona de la temporada– no tindrà efectes negatius per als de David Ortiz en la classificació gràcies a la derrota de l'Horta al camp del Vilassar de Mar (2-0), que mantindrà els molletans com a líders en solitari, amb un punt de marge respecte a l'Horta i dos sobre la Jonquera i Vilassar de Mar.
El Mollet va tenir una gran ocasió per marcar al minut 10 però el xut de Chipi el va refusar espectacularment a córner el porter Álvaro. Després, malgrat que el domini va ser molletà, les ocasions van escassejar fins que, al minut 43, Aitor va rematar a gol una falta lateral. L'àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc. Només començar la segona part un penal comès sobre l'exmolletà Peke va suposar l'únic gol del partit. Amb 0-1 el Martinenc va estavellar una pilota al pal i els atacs a la desesperada del Mollet van ser totalment estèrils.

Publicat el 30 de novembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)