dimecres, 4 de novembre del 2015

Triomf per no despenjar-se

El Granollers suma la victòria davant un Masnou que es queda amb 10 a la segona
Eduard Batlles

El Granollers es va treure el gust amarg de la derrota contra el Gavà amb una victòria molt treballada per 3 gols a 1 davant el Masnou a casa. Tot i que els del Maresme estan en zona de descens, el Granollers va sortir a mossegar des de l'inici i es va avançar de seguida. El Masnou va empatar, però a la segona el Granollers va rematar la feina amb un gol de Bauli i un altre de Vila a les acaballes.
Clara superioritat dels vallesans en els primers minuts, que amb poques ocasions van poder fer el primer gol al minut 6. Cano va baixar una pilota amb el pit, la va donar a Vila, que va entrar a l'àrea, va fer una passada cap a Bauli que no va poder rematar i Didi al segon pal va definir amb l'esquerra de primeres. El Masnou no es va arronsar i va posar a prova la defensa del Granollers, erràtica i indecisa en molts moments del partit. Gerard, el jugador més actiu dels visitants, va aconseguir l'empat a 1 amb un xut creuat des de fora l'àrea que va fer inútil l'estirada d'Ortega. Abans del descans, Héctor va haver de ser substituït després de fer-se un trau al front.
El porter de l'Esport Club Ortega atura una jugada d'atac del Masnou, a la primera part (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
A la segona, el Granollers va tornar a imposar el seu domini, ja que després de l'empat va ser el Masnou qui va generar més perill. El 2 a 1 va arribar en una jugada a pilota aturada. Font va servir una falta lateral des de la dreta i Bauli amb un cop de cap va marcar. L'expulsió del lateral Márquez, del Masnou, amb dues grogues en dos minuts, va aplanar el camí dels vallesans que, tot i això, van patir algunes arribades del Masnou amb perill. El Granollers va anar a buscar el tercer per tancar el partit, però li va anar de ben poc de no rebre l'empat amb un xut de Pol des de dins l'àrea. Al 85, però, Riki va fer una passada a l'esquena de la defensa de tres del Masnou que va recollir Vila per fer el tercer.
El Granollers, amb la victòria, aconsegueix mantenir-se en els cinc primers llocs de la taula amb 21 punts. El Palamós serà el proper escull per continuar sumant.