dijous, 22 d’octubre del 2015

Massa rival, poca fortuna

Un bon Vilafranca i la mala sort en dues accions sentencien el Granollers
Eduard Batlles

El cel tapat de Vilafranca feia presagiar un partit complicat per l'EC Granollers davant un rival amb una plantilla molt potent i molt compensada. El Vilafranca va ser superior, però la mala sort va anar en contra dels vallesans. Gol en pròpia porta de Font –el 2 a 0– i el 3 a 0 el feia Triguero: després que Ortega li aturés el penal, la pilota va anar al pal, li va tornar a quedar als peus i va sentenciar el partit a plaer.
El partit boig en el primers minuts va afavorir els interessos del Vilafranca, més intens. Cano va tenir una ocasió clara al minut 4 que va aturar un defensa prop de la línia de gol. En la jugada següent, Gestí va fer una brillant cursa per la dreta, va arribar a la línia de fons i, després que la pilota toqués a Ortega, va quedar morta dins l'àrea petita perquè Merchan rematés amb força al fons de la porteria. El Granollers no va llançar la tovallola i amb un gran desplegament físic dels homes del mig del camp, va trepitjar amb més assiduïtat la porteria de Ramos.
El porter granollerí la toca però no pot evitar el primer gol del Vilafranca (Fotografia: EL 3 DE VUIT)
A la represa, el partit es va anar escalfant i, en part, per culpa del col·legiat Carlos Albelda que no va deixar clar en cap moment el criteri a l'hora de xiular les faltes. El Vilafranca, una mica menys atrevit que a la primera, va continuar sovintejant l'àrea del Granollers. En una d'aquestes arribades per banda esquerra, una centrada rasa va picar al taló de Gerard Font, que es va fer gol en pròpia porta. Amb el 2 a 0, el Vilafranca es va trobar amb un penal, ben assenyalat per Albelda, per fer la sentència definitiva obra de Triguero –el màxim golejador la temporada passada amb 21 gols.
Albert García va donar entrada a Vila i Bauli, i un minut després del penal, una centrada des de la dreta la va rematar Marc Duran en pròpia porta. Els vallesans ho van seguir intentant, però els locals van saber controlar i adormir el partit fins al final
Amb la derrota, el Granollers cau fins a la cinquena posició i rebrà la setmana que ve el Figueres.