dimarts, 13 d’octubre del 2015

Pressió insistent

Ruaidi Connell

Així es podria definir el partit de dissabte on els nois del Granollers van apretar als del Lliçà d'Amunt de forma progressiva fins a l'últim minut.

En Gerard -en primer terme- va començar i va acabar la jugada del primer gol (Fotografia: ESTHER MAS)
El domini clar del partit ja va quedar palès als primers minuts del matx. Una bona combinació entre en Gerard i en Xavi va acabar en el primer gol, d'en Gerard, amb un xut ajustat al pal. Tres minuts més tard, en Guillem va recuperar una pilota al mig del camp, va obrir a la banda dreta per l'arribada d'en David, el xut del qual va rebotar en un defensa local -en Martí- per acabar descol·locant el porter Íker i establint el 0-2. I just abans d'arribar a l'últim minut del primer període, els de Nico Font van recuperar una pilota i en David es va encarregar de marcar el tercer.
Era una bona manera d'encarrilar el partit però, no obstant això, des de la banqueta en Nico va demanar més intensitat als seus jugadors. I dit i fet. En Pau, entrant al primer pal, va marcar el 0-4 a la sortida d'un córner. Acte seguit en David va repetir gol i en Marc va marcar el sisè per arribar al descans amb mitja dotzena de gols al cabàs.
De tres en tres i aparició d'en Pol
En Pol va tenir poca feina però la va resoldre bé (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
En tornar dels vestidors la dinàmica, lluny de canviar, es va mantenir, a un ritme de tres gols per període -com si ho haguessin calculat-. En Guillem en dues ocasions, i l'Arnau -malgrat que l'àrbitre va fer constar a l'acta que l'Arnau n'havia marcat dos i en Guillem un-, van establir el 0-9 que deixava més que sentenciat el partit. En aquest període, a més, cal destacar el porter Pol, que tot i no tenir massa feina, va delectar pares i aficionats amb una aturada espectacular en un bon xut del Lliçà.
En l'últim període, i amb un Lliçà d'Amunt que no va perdre mai la seva identitat futbolística, van arribar tres gols més dels nanos d'en Nico. En Marc va fer el desè -el seu segon gol-, l'Eduard, després d'una gran jugada individual per la banda d'en Daniel, va fer l'onzè i en Xavi va tancar la golejada amb la dotzena. A l'últim minut, en David Redrejo del Lliçà va marcar el gol de l'honor en un xut de falta.
Per resumir-ho: bon partit dels granollerins, amb molt bon nivell de joc -malgrat la poca resistència de l'equip local- per recuperar l'ànim després de la derrota del primer partit.
L'Arnau executa un xut a porteria envoltat de jugadors del Lliçà d'Amunt (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
I ara, diumenge vinent, a matinar una miqueta més per anar a Montmeló a veure què s'hi cou.