dissabte, 5 de setembre del 2015

Sant "Tornem-hi"

La temporada esportiva 2015-16, per alguns ja ha començat, i pels altres és ben a punt de fer-ho.
L'Esport Club Granollers -i el Fraikin BM Granollers, si tenim en compte la disputa de la Supercopa Catalana- van ser els primers de començar. Els del camp del carrer Girona, amb moltes cares noves -bona part de l'equip i l'entrenador (Albert Garcia) són nous- ho van fer cofois per estrenar una categoria -la Tercera Divisió- d'on havien caigut nou temporades ençà. A l'altra punta de la ciutat, els del Palau d'Esports van començar amb un doble enfrontament davant el totpoderós FC Barcelona -Supercopa Catalunya i Supercopa d'Espanya.
Després, va ser el torn de l'equip juvenil del CF Mollet UE, que la setmana passada va començar una nova temporada a la Lliga Estatal i, aquest cap de setmana, el gran gruix del futbol amateur i les categories més altes de l'handbol estatal també es posen en marxa.
Pel que fa a l'handbol, el primer de posar-s'hi ha estat el BM la Roca, que aquest migdia ha perdut per 17 a 20 davant el Juanfersa Comunicalia de Gijón -equip descendit la temporada passada des d'Asobal-. Els roquerols de Guillem Estapé s'han reforçat per tal d'assolir la permanència a la segona categoria estatal al més aviat possible.
Més tard, a les 7 de la tarda, el Fraikin BM Granollers rebrà al Palau d'Esports a l'Ángel Ximénez Puente Genil a la Lliga Asobal -BAUHAUS ASOBAL, per ser més precisos- i el KH-7 BM Granollers jugarà a Barakaldo contra el Prosetecnisa Zuazo en la Divisió d'Honor femenina -Lliga Loterías, també per ser més precisos. L'equip de Carlos Viver torna a començar una temporada amb moltes expectatives i fronts oberts -haver jugat dues finals i haver-li plantat cara al Barça és un bon símptoma- mentre l'equip de José Luis Villanueva s'ha reforçat per tal de consolidar-se a la màxima categoria de l'handbol femení -la pretemporada ha deixat un títol, el de la Supercopa de Catalunya i molt bones sensacions.
Pel que fa al futbol amateur, la Primera Catalana comença forta. El sorteig va voler que Molletanca i Mollet s'enfrontessin en la primera jornada al municipal de la Zona Sud -a les 6 de la tarda-. A Segona Catalana, el CF les Franqueses defensa des de les 5 de la tarda -contra el Sant Cristòbal- l'ascens aconseguit la temporada passada i el Caldes de Montbui intentarà repetir la bona temporada passada començant amb un desplaçament al camp del Joanenc. Lliçà de Vall i Bellavista començaran demà amb el primer derbi vallesà de la categoria mentre el Cardedeu rebrà el Can Rull Rómulo Tronchoni -tots dos partits a les 12 del migdia.
A Tercera Catalana, Olímpic la Garriga i Llerona obriran la temporada aquesta tarda -a les 6- amb el primer derbi vallesà del grup 5è mentre demà, a les 12 del migdia, el Sant Feliu de Codines rebrà el Vic B. Al grup 9è, Canovelles-Parets, Montmeló-Palautordera i Vilamajor-Martorelles ja estan en joc mentre el Santa Eulàlia de Ronçana i el Llinars començaran a les 6 rebent el Sarrià i el Barberà B, respectivament.  Demà serà el torn de la resta. Al migdia, Lliçà d'Amunt i la Torreta jugaran un dels cinc derbis vallesans de la jornada mentre el Vilanova visitarà el camp de l'UD Parc de Barcelona. A les 8 del vespre de demà tancarà la jornada el derbi entre el PB Sant Celoni i l'Atlètic del Vallès.
A banda de tot això, també el Recanvis Gaudí CB Mollet es posarà en marxa amb la disputa de la primera jornada de la Lliga Catalana EBA, demà a les 7 de la tarda contra el JAC Sants.

Molta sort a tots!!!