dimarts, 8 de setembre del 2015

El BM la Roca planta cara a un exequip d'Asobal

El BM la Roca va plantar cara al Juanfersa Comunicalia de Gijón –equip que la temporada passada va baixar d’Asobal–, en un partit eminentment defensiu en què els de Guillem Estapé van tenir opcions, com a mínim per empatar, fins als últims minuts. Quan més pressió van fer els roquerols i l’afició, per empatar, van arribar un parell d’exclusions en contra i alguna decisió arbitral controvertida que van permetre l’equip asturià sentenciar el partit.
L’únic avantatge dels d’Estapé va ser amb el gol inicial d’una de les incorporacions d’aquesta temporada –Jordi Puig– perquè tot just després el Juanfersa va fer un parcial de 0-3 per posar-se per davant (1-3), avantatge que ja no va deixar en tot el partit. Els gols del veterà Pellitero –sis, quatre dels quals de penal–, la bona conducció del joc per part d’Adrián Fernández i la connexió amb el pivot Abel Serdio va fer molt de mal a la primera meitat, a banda de les aturades d’un Nacho incommensurable sota els pals.
Els asturians es van escapar de sis gols (4-10) però els roquerols, de mica en mica, van anar retallant distàncies fins al 10-13 del descans, i a la segona part es van apropar a un gol, de la mà d’un Mario molt inspirat i d’un altre dels fitxatges –Jordi Altés–, però no van arribar a empatar, primer per errades pròpies –precipitació en contraatacs–, i als últims minuts, per decisions arbitrals molt protestades per l’afició local.

Publicat el 7 de setembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)