dijous, 26 de març del 2015

Derrota contra el líder

El BM la Roca planta cara durant la primera meitat però acusa l’esforç a la segona
El BM la Roca va intentar plantar cara al líder i l’esforç el va aguantar fins a principis de la segona part. Després, el Teucro va imposar la lògica superioritat, aprofitant les imprecisions ofensives dels roquerols i el seu major fons d’armari, i va aconseguir una victòria per vuit gols de diferència (26-34) –un xic enganyosa– que l’acosten una mica més a l’ascens després de l’empat del Go Fit, màxim perseguidor. Els de Guillem Estapé continuen fora de la zona de descens, però tan sols a un punt, just abans d’afrontar els partits decisius contra els rivals directes amb qui lluita per eludir-lo.

Jordi Deumal en una jugada de contraatac (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Els d’Estapé van començar forts i van fer un parcial de 3-0 que no va intimidar el Teucro. Als gallecs els va costar ficar-se al partit però de mica en mica van anar apropant-se i van capgirar el marcador amb un parcial de 0-5 –del 7-5 al 7-10.
L’empenta dels roquerols els va permetre posar-se novament per davant abans del descans (13-12) –obligant el tècnic del Teucro Quique Domínguez a demanar un temps mort– i marxar als vestidors amb empat a 14. En la represa, però, les imprecisions en atac cap al quart d’hora i jugant en superioritat, van permetre al Teucro fer un parcial de 0-6 per arribar al 20-28 de màxim avantatge. El Teucro va mantenir aquests vuit gols de marge fins al final i la Roca va acabar dignament.

Publicat el 23 de març de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)