dimecres, 12 de novembre del 2014

EC Granollers 4 - CE Llerona 2 (Prebenjamí-7, Grup 44)

Jugada d'atac del Llerona a la tercera part (Fotografia: Xavi Mas)
Partit jugat de tu a tu, amb només 8 jugadors, ja que hi havien moltes baixes. Tot apuntava a pallissa però malgrat jugar amb una pilota del tercer món, i encara que hagués sigut amb una pedra, els nostres han deixat bocabadats a tota la gent de l'olimp; jugades de teva-meva, passades precises, lluita, entrega, i un pèl de mala sort, han donat lloc a un espectacle que ens fa somiar.
Avui hem perdut al marcador, però hem guanyat en ambició, en il·lusió i en valentia, i això no ens ho podrà negar ningú.
Nois, seguiu amb aquest coratge i veureu com en breu sereu un equip admirat i imitat.

Força Llerona!!!!

Crònica de: Josep Bru

Els protagonistes

L'Esport Club Granollers referma la condició de líder

L’Esport Club Granollers es consolida al capdavant de la classificació després de vèncer l’UE la Jonquera per 2 a 1 en un partit en què els de Raúl Matito van dominar totalment durant la primera part però cedint una mica de terreny en la represa. L’equip va reaccionar bé al gol de l’empat, poc després va marcar el 2-1 i podia haver sentenciat abans de passar les típiques angúnies amb els empordanesos penjant pilotes a l’àrea.
La victòria, juntament amb l’empat del Júpiter, situa els de Matito amb 25 punts, a cinc de l’Escala, nou segon classificat, i a sis del Júpiter, tercer –té un partit pendent.
L’Esport Club va sortir decidit i ben aviat –els deu primers minuts– van arribar les primeres ocasions clares de gol –dues centrades des de la banda a l’àrea petita i un un contra un de Novo– però el porter López les va resoldre amb encert. Al minut 19 novament Novo va plantar-se sol davant López però aquest li va tornar a refusar l’un contra un amb els peus i al 27, en un córner assajat, Almendros va xutar massa desviat. El mateix Almendros, un minut més tard, va rebre un cop d’esperó de Novo i es va endinsar dins l’àrea, on va ser travat per darrere –segons l’àrbitre, tot i les protestes dels jugadors empordanesos–. Oriol Vila va inaugurar el marcador transformant el penal.
"LA JUGADA DE L’EMPAT GENERA PROTESTES"
Els granollerins van dominar territorialment i posicional fins al descans, en què la Jonquera va fer el primer remat de perill amb un cop de cap que va sortir massa alt, i van mantenir el domini en la represa.
Si el penal de l’1-0 va aixecar protestes dels empordanesos, l’empat en va generar en la parròquia local; Gerard Font, amb la posició guanyada a la banda, va rebre una empenta que l’àrbitre no va xiular, i la centrada posterior la va rematar Güell amb el cap, dins l’àrea petita, per fer l’empat. Dos minuts després, Novo va perdonar un altre un contra un que va treure López, i al 68, en una falta a tres quarts de camp, centrada per Oriol Vila, la va rematar Mario per fer el 2-1.
La Jonquera va pressionar penjant pilotes a l’àrea però va veure com eren expulsats Fernández i Compte.

Els protagonistes

(Publicat al periòdic EL 9 NOU el 10 de novembre de 2014)