dijous, 16 d’octubre del 2014

Trajectòries paral·leles

Ja sé què em direu:
Que només s'han jugat sis jornades de lliga i que no són suficients per extrapolar-ne cap anàlisi ni per fer-ne cap valoració, etc...
Però què voleu que us digui, em crida l'atenció veure els resultats obtinguts fins ara pels dos equips molletans de Primera Catalana. Sembla que hagin calcat l'estratègia; tant el CF Mollet UE  (@CFMolletUE) com l'UD Molletense han guanyat els tres partits que han jugat als seus respectius terrenys de joc -el Municipal Germans Gonzalvo i el Municipal de la Zona Sud- però han perdut els tres que han jugat com a visitants. L'altra semblança -diguem-ne coincidència- és que, als partits fora de casa, tant un com l'altre tan sols han aconseguit marcar un gol.

Resultats del CF Mollet UE a casa                      Resultats de l'UD Molletense a casa
MOLLET-TECNOFUTBOL         1-0                    MOLLETENSE-MOLLET               2-0
MOLLET-AVIÀ                            4-1                    MOLLETENSE-LA JONQUERA    1-0
MOLLET-HORTA                        1-0                    MOLLETENSE-MONTCADA         8-0

Resultats del CF Mollet UE a domicili                  Resultats de l'UD Molletense a domicili
MOLLETENSE-MOLLET            2-0                    BANYOLES-MOLLETENSE          2-1
FARNERS-MOLLET                    3-1                   JÚPITER-MOLLETENSE               2-0
VIC-MOLLET                               1-0                   SANTS-MOLLETENSE                  2-0

Després de veure "in situ" el derbi molletà de la segona jornada i la golejada de dissabte passat del Molletense davant el Montcada puc dir-vos que, de moment, l'equip d'Antonio Filgaira té molt clar com ha de jugar davant la seva afició, amb una línia defensiva molt consistent, pressionant al mig del camp i obrint ràpidament a les bandes per fer mal en atac. I si, com ha passat en tots dos partits, al minut tres de partit marquen de falta directa, doncs tot més fàcil!
Els partits d'aquest proper cap de setmana (MOLLET-LLORET -pels que hi vulgueu anar, diumenge a les sis de la tarda- i L'ESCALA-MOLLETENSE) ens permetran veure si es confirma la tendència i el Mollet és el primer d'arribar als 12 punts o si canviem d'escenari.

Per cert, pels que no vàreu anar al municipal de la Zona Sud dissabte passat però voleu veure un jutge de línia molt peculiar, no us perdeu això.

I no us enganyo: tot el partit va fer igual!! Curiós oi?

Golejada del Molletense per seguir invicte a casa

El Molletense es manté invicte –tres victòries en tres partits– i imbatut –no ha encaixat cap gol– a casa després de golejar dissabte un innocent Montcada per 8 gols a 0. Els d’Antoni Filgaira van marcar en la primera jugada d’atac i, a cada jugada en què els seus homes arribaven a l’àrea, s’intuïa el gol. Així van anar caient els gols, quatre a cada part.
Unes mans del Montcada al segon minut de joc van acabar en l’1-0 marcat per Xavi Jiménez en un gran xut de falta directa. Dos minuts després el porter Bracons va salvar per dues vegades el possible 2-0 i al minut 11, just després que Marroco enviés una pilota al travesser de la porteria de Yamandú, va arribar el segon gol del Molletense, obra de Valverde.
Al minut 18 el Montcada va reclamar l’expulsió de Nando en un xoc amb Peña –va estar set minuts fora del camp sagnant pel nas– però l’àrbitre no la va concedir i un quart d’hora després, en una pèrdua de pilota del Montcada, va arribar la sentència quan Montero va ser expulsat per cometre penal.
A partir d’aquest moment el Molletense va trobar moltes situacions de perill en una defensa del Montcada molt innocent i tova que va sortir golejada sense pietat.

(Publicat al periòdic EL 9 NOU el dia 13 d'octubre de 2014)