dimecres, 26 de novembre del 2014

Recital d'atac i golejada contra el cuer

Després de la derrota de la setmana passada al camp del Sants, l’Esport Club Granollers tenia un partit teòricament assequible contra el Montcada –cuer– i els de Raúl Matito no van desaprofitar l’ocasió per redimir-se amb una victòria. Abans del descans els granollerins ja havien sentenciat el matx amb un 5 a 0 i un hat trick de Diego Novo que se situa com a màxim golejador de l’equip amb sis gols.
La victòria dels de Matito, combinada amb la derrota del Júpiter al camp del Mollet per 1 gol a 0, permet als granollerins ampliar la diferència a quatre punts al capdavant de la classificació –ara el segon classificat és el Vic amb 24 punts, pels 28 de l’Esport Club.
Fotografia: RAMON FERRANDIS
El partit no va començar bé pel Montcada, que va veure com el porter Bracons es lesionava als 10 minuts de joc. Poc després del canvi de porter van arribar 10 minuts en què els granollerins van trencar el partit; Mario va obrir el marcador al minut 16 i Novo va fer dos gols en sis minuts. Al Montcada la pilota li durava ben poc als peus per la bona pressió del mig del camp granollerí. Gràcies a aquesta pressió va arribar el gol més bonic de la primera meitat; una recuperació de pilota i una passada llarga la va aprofitar Novo per superar la sortida del porter Pérez amb un barret suau i després definir a porta buida suaument amb l’exterior del peu. El mateix Novo va completar el seu hat trick en una acció en què va trencar el fora de joc i va aprofitar una passada vertical de Mañosa per tornar a superar Pérez.
Poc abans del descans Almendros va rebre una passada d’Edu Cosme, tot caient dins l’àrea després d’una gran jugada individual, i va definir perfectament amb l’interior del peu dret agafant a contrapeu el porter Pérez.
"EL JUVENIL BALCELLS DEBUTA AMB GOL"
A la segona part el Montcada va intentar sorprendre el Granollers amb jugades aïllades i, en una d’elles, va obligar la defensa granollerina a treure la pilota de sota els pals. En canvi, el Granollers seguia buscant el gol amb bones combinacions d’atac i en una Rubén, després de fer la paret amb Balcells, va marcar el 6-0 amb un xut ras i col•locat al pal llarg. La golejada granollerina la va tancar el debutant Balcells, que va aprofitar el refús del pal en un xut d’Edu Cosme.

Els protagonistes

(Publicat al periòdic EL 9 NOU el 24 de novembre de 2014)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada